Over mij

overmij

Onder de naam Marlies de Baat illustraties werk ik sinds 2015 als zelfstandig ondernemer vanuit mijn huis aan opdrachten voor verschillende klanten. Ik ben illustratrice en lever onder andere op maat gemaakte illustraties aan bedrijven en particulieren. Zo kan je mij de ene dag met een kwast in mijn hand een muurschildering bij een bedrijf zien maken, op een andere dag hang ik boven mijn iPad om een mooi familieportretje te maken. Ik vind het een enorme eer de wens van een ander op papier te mogen zetten en maak een vreugdedans (of tien) als ik in de winkelstraat, op Instagram of op een website mijn eigen werk weer terug zie. 

Met de diploma’s Onderwijs Assistent en Grafisch Ontwerper op zak ben ik naast illustratieve opdrachten ook inzetbaar voor workshops en grafisch werk (denk aan het uitwerken van logo’s, huisstijlen etc.). Benieuwd of jouw vraag aansluit bij mijn kennis, stijl en kunde? Ik drink graag een kop koffie met je voor een nadere kennismaking. Maak hier je afspraak!

Overigens schreef ik een tijd terug een gastblog, om een extra kijkje te geven in mijn leven. Zo vertel ik hoe het verleden impact had op mijn leven en hoe ik de toekomst bewust en vol levensenergie tegemoet wil gaan. Je leest de blog hier!