Workshops

Het live contact met mensen is iets waar ik van geniet en waar ik energie van krijg. Daarom sta ik graag voor een groep mensen om mijn enthousiasme voor creativiteit over te dragen. In de afgelopen jaren heb ik dan ook verschillende klassen kunstles gegeven en zag je mijn hoofd geregeld bij Cultura in Ede en op de inspirerende locatie Stall Ede verschijnen voor het verzorgen van workshops. Daarbij is het ook mogelijk mij uit te nodigen op een locatie bij bijvoorbeeld jou thuis of op je werk. Wil je een leuke tekenworkshop als teamuitje? Een vrijgezellenfeest een creatieve draai geven? Een kinderfeestje thuis door mij laten verzorgen? Het kan allemaal – ik doe dit al jarenlang met heel veel plezier! Hieronder een overzicht van mijn aanbod. Wil je iets boeken of heb je een specifieke wens! Ik denk graag met je mee – stuur me een bericht!

Zin in een creatief feestje? Twee uur lang verzorg ik een workshop bij jou op locatie. Vanaf 6 personen is deze te boeken, voor €25 per persoon. Materiaal is inbegrepen. Eventuele parkeer- en reiskosten in overleg. Boek nu en reserveer een plek in mijn agenda!

Botanische Illustraties


Niets zo veelzijdig als de natuur! Daarom gebruiken wij in deze workshop dit als inspiratiebron. Je leert je eigen stijl ontdekken en probeert verschillende tekenstijlen met divers materiaal uit. Zo hoop ik dat jij aan het eind van deze workshop trots staart naar jouw nieuwe poster voor aan de muur! Voor deze workshop is geen tekenervaring nodig; ik vind het juist leuk om ook in de basis tips mee te geven om zo het tekenen misschien wel weer te herontdekken. leert je eigen stijl ontdekken en probeert verschillende tekenstijlen uit. Als eindresultaat hoop ik dat er binnenkort een mooie poster aan jouw muur komt te hangen, eentje van je eigen hand waar je trots op zal zijn! Voor deze workshop is geen tekenervaring nodig; ik vind het juist leuk om ook in de basis tips mee te geven om zo het tekenen misschien wel weer te herontdekken.

Portretjes tekenen


Aan de hand van foto’s die jij mee brengt naar deze workshop gaan we aan de slag jouw eigen (familie)portret te maken. We tekenen met potloden uit een hoog segment ons eindresultaat op een handgeschept papier op A5 formaat. Daarbij heb ik genoeg ander materiaal mee om mee te experimenteren. Als extraatje is er buiten deze workshop de kans om jouw eigen illustratie van jouw gezicht te laten digitaliseren. Laat je contactgegevens achter en ik stuur achteraf jouw eigen digitale tekening je toe. Zo kan je deze als avatar op bijvoorbeeld Social media gaan gebruiken!

Ben je meer van de architectuur? Als variatie op deze workshop kan je ook kiezen een eigen Huisportret te tekenen. Ik leer je aan de slag te gaan een gebouw of huis op papier te zetten – met als einddoel een mooi resultaat op een handgeschept A5 papier. Als materiaal gebruiken we daarbij waterverf en fineliner.

Sketch journaling

Tekenen begint bij schetsen, een mooie laagdrempelige manier voor een eerste kennismaking! In deze workshop neem ik je mee in het opzetten van een eigen tekendagboek. Ik leer je basistechnieken om met deze fantastische methode aan de slag te gaan. Zo hoop ik je enthousiast te krijgen dat je, bijvoorbeeld voor een naderende vakantie voor de deur én met je nieuwe schetsboekje die je tijdens deze workshop ontvangt, er straks een nieuwe hobby bij hebt. Kom maar op, tijd om te gaan tekenen!